END OF SEASON SALE 50%

Festlige anledninger

Står der fest i kalenderen, er det med at få fundet det stive puds frem. Men hvad skal du lige hoppe i til dagens anledning? Der er mange muligheder, når det kommer til festlige begivenheder. Dit outfit vil dog ofte afhænge af den enkelte begivenhed. Vi har her samlet inspiration til outfits, du kan gå med til forskellige lejligheder.

Gå klassisk til værks til bryllupsfesten

Skal du til et bryllup, er det ofte en større festlighed, hvor dit outfit skal stå ekstra skarpt. Det er altså her, du skal finde dit pæneste jakkesæt frem. Skal det være helt klassisk, er det et sort jakkesæt med matchende slips eller butterfly og en hvid skjorte, du går med.

Du kan dog også twiste dit look en smule. Det kan for eksempel være et jakkesæt, der afviger fra den klassiske sorte – for eksempel et mørkeblåt eller gråt jakkesæt. Det er dog vigtigt, at du forventningsafstemmer dit look med bryllupsfesten. Et bryllup kan nemlig gå fra intimt og forholdsvis casual til den helt store fest, hvor der er skruet op for det formelle.

Sæt lidt kulør på til den runde fødselsdag

Er du blevet inviteret til en rund fødselsdag, behøver det ikke nødvendigvis være jakkesættet, du finder frem. Er det en fast del af din stil, er det dog ikke noget, du skal gå på kompromis med til den runde fødselsdag.

Andre går dog ofte med et lidt mere afdæmpet look, men hvor der stadig er tænkt over, at man skal stå ekstra pæn i tøjet. Du kan blandt andet gå med et par sorte jeans og en smart blazer.

Et par pæne bukser og en fin skjorter og dog også altid et godt match, når du skal til en rund fødselsdag. Spice det lidt op med et slips eller en butterfly, hvis der er tale om en større rund fødselsdag, hvor det skal være lidt mere formelt.

Barnedåben – hold det casual-formal

Barnedåb er ofte kendetegnet ved at være lidt mere afslappede fester, hvor man hygger sig i hinandens selskab. Det skal derfor ikke være nær så formelt. Du kan for eksempel gå med et par chinos eller et par jeans og kombinere med en fin skjorte. Det er med til at skabe et casual-formal-look.

Havefesten – gå-all in på den hyggelige stemning

Er det havefesten, der står for døren, er der ofte tale om en lidt mere casual fest, men hvor der samtidig skal fyres op for den gode stemning. Gå derfor med et look, der viser, at du er klar til en hyggelig aften.

Det er til disse typer fester, hvor du har mulighed for at skeje lidt ud med de atypiske farver og prints. Det er med til at skabe et hyggeligt og særpræget look, som passer perfekt til havefesten.

Det kan blandt andet være et par shorts, hvis vejret tillader det, sammen med en smart polo i et spændende mønster, der sætter lidt kulør og liv i dit udtryk. Du kan også gå med et par jeans og en farverig eller mønstret skjorte, der er med til at skabe samme udtryk.

Menu
Butikker
Søg
Bruger
Kurv
Select your location

Choose between the locations below