Retur politik

 

Hvad er mine rettigheder, hvis jeg gerne vil returnere nogle eller alle de produkter jeg har købt?

 

Når du handler online ved Bertoni.com har du altid 30 dages returret, som gælder fra den dag du har modtaget dine varer. Det betyder at du kan få pengene tilbage eller bytte varen. Grundet Covid-19 situationen og den forlængede nedlukning af vores butikker til og med d. 17. januar, har vi udvidet vores returret, så du kan bytte helt frem t.o.m. 31. marts 2021.

 

Hvis du vil returnere din ordre, skal du blot kontakte vores kundeservice ved at skrive en mail til customerservice@bertoni.com eller ringe på tlf. 87555555. Du angiver blot dit ordrenr., og så opretter vi en returlabel til dig. 

 

Hvordan bytter eller returnerer jeg et produkt der er købt online?

 

Når du vil bytte eller returnere en vare, har du to muligheder:
1) Du kan gå til en Bertoni forretning for at bytte eller returnere din vare. Derudover kan du også få gode råd fra vores medarbejdere, som kan hjælpe dig med at finde den rette størrelse eller pasform. 

 

2) Du kan returnere eller bytte din vare ved at sende den tilbage til webshoppen, Bertoni.com. Når du returnerer varen, skal du pakke varen forsvarligt ind i den originale emballage, da produkterne skal være i den samme tilstand som da du modtog dem. Send os en mail på customerservice@bertoni.com med dit ordrenummer og en kort beskrivelse af, hvorfor du ønsker at returnere varen. Vi opretter og sender en returlabel til dig, hvorefter du sender pakken retur til vores adresse:

 

BERTONI af 1972
Tofteledet 15
8330 Beder
Denmark

 

Vi vil håndtere din returnering så hurtigt som muligt, når vi har modtaget den. Du vil få tilsendt en email, når din returnering er færdigbehandlet.
Hvis der går mere end 5 arbejdsdage fra den forvendtede ankomsttid, kan du kontakte kundeservice. 
Vær opmærksom på:

Du kan miste købesummen helt eller delvist.

 

 

Hvis Bertoni modtager varer som er i ringe eller dårlig stand på grund af slidtage, fragten eller en anden relateret handling som kan forbindes til din varetægt, vil Bertoni lave en vurdering af produkternes værdi, hvilket kan påvirke tilbagebetalingen.

 

Vær opmærksom på at den originale emballage kan være vigtig i forhold til vurderingen af de returnerede varer. Hvis de returnerede varer bliver vurderet til ikke at kunne sælges igen, vil værdiforringelsen blive vurderet til 100%. 

 

De modtagne varer er forkerte eller defekte. Hvad gør jeg?

 

Se Klager og sikkerhed.

 

Hvordan får jeg en tilbagebetaling?

 

Ved at returnere dine varer i den oprindelige tilstand og ved at du har en kvittering.

 

Tilbagebetalingsperioden kan variere mellem 7-30 dage fra modtagelsen af returvaren på vores lager. 

 

Når vi har undersøgt returvarens tilstand, vil vi underrette dig på email. Tilbagebetalingen vil blive foretaget på samme metode, som da du købte varen. 

 

Vær opmærksom på at du kan miste hele eller dele af din købesum. Dette sker hvis værdien af den købte vare er faldet, fordi varen er brugt. Eller at varen er blevet skadet i din varetægt eller den er blevet håndteret på en uhensigtsmæssig måde. 

 

Bertoni vil vurdere værdien af varen. Hvis en vare eksempelvis ser ud til at være brugt eller er tydeligt beskadiget, vil værdien blive reduceret med 80%. Hvis en vare bliver vurderet til ikke at kunne blive solgt igen, til værdien blive reduceret med 100%. 

 

Jeg har returneret en vare, men pengene er ikke blevet overført til min bankkonto. Hvad gør jeg?

 

Når du vil have penge tilbage for din vare, må du forvente 7-30 dage fra vi har modtaget din returnering, til at pengene er tilgængelige på din bankkonto. Dette skyldes administrationen og ekspeditionen af transaktionen. 

 

Tjek med din egen bank hvis du er i tvivl, da der kan være forskel på hvornår de forskellige banker gennemfører transaktionen.

 

Du vil modtage en besked fra Bertoni.com, når vi har gennemført transaktionen. 

 

Skal jeg betale fragten for at sende en vare tilbage?

 

Ja du skal selv betale for at sende en vare tilbage. Hvis vi har lavet en fejl i forsendelsen  eller ved et uheld har sendt en forkert vare til dig, kan du kontakte vores kundeservice - de vil sende et returnerings mærkat til dig. 

 

Hvis du har mulighed for at besøge en af vores forretninger, kan du returnere eller bytte din vare der, uden at du skal betale for forsendelsen. 

 

Hvordan returnerer jeg tøjet til jer?

 

Hvis du ønsker at returnere eller bytte dine varer, kan du udfylde returnerings blanketten og sende den sammen med dine vare inden de 30 dages returret er gået. Send pakken til den følgende adresse:

 

 

BERTONI af 1972
Tofteledet 15
8330 Beder
Denmark

 

Prismærket og andre mærker skal stadig være på alle de returnerede varer. Bemærk at du skal betale for retur forsendelsen, medmindre andet er aftalt med vores kundeservice. 

 

Hvordan får jeg mine penge tilbage?

 

Udfyld retur blanketten og sæt kryds ved eller ring om årsagen til at du sender varen retur. Beløbet vil blive tilbagebetalt til det kreditkort som blev brugt til at købe varen. Der kan gå op til to uger før pengene vil være tilgængelige på dit kort, afhængig af hvilket type kort du har. 

 

Hvad skal jeg gøre for at bytte det tøj jeg har modtaget?

 

Udfyld retur blanketten og noter hvilken størrelse du ønsker at modtage i stedet for. Vi vil sende den ønskede størrelse indenfor 5 arbejdsdage, efter vi har modtaget din returnerede vare. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager og kan vi ikke få den hjem til dig, vil de refundere beløbet til dit kreditkort og informere dig. 

 

Gå til vores webshop og lav en ny ordre for den nye vare og returner den vare du ønsker at bytte. 
Udfyld retur blanketten og sæt kryds ved "Penge retur". Vi vil refundere pengene til det kreditkort som blev brugt i købet. Der kan gå op til to uger før pengene vil være tilgængelige på dit kort, afhængig af hvilket type kort du har. 

 

Når du bytter eller sender en vare tilbage, skal du være opmærksom på at varerne er i samme stand, som da du modtog dem. 

 

Hvis du vil sende en vare tilbage: Pak varen i den oprindelige emballage hvis muligt, og vedlæg retur blanketten. Du skal på dette dokument angive om de ønsker en anden størrelse eller om du ønsker at få pengene tilbage, samt hvilke produkter du ønsker at bytte eller returnere. Hvis du ikke kan finde retur blanketten, kan du kontakte vores kundeservice. Gå derefter til dit lokale posthus og send pakken til:

 

BERTONI af 1972
Tofteledet 15
8330 Beder
Denmark

 

Ændringen af størrelse eller tilbagebetalingen vil blive behandlet så hurtigt som muligt, og indenfor 5 arbejdsdage efter vi har modtaget din pakke på vores lager. 

Menu
Butikker
Søg
Bruger
Kurv
Select your location

Choose between the locations below