END OF SEASON SALE 50%

Konfirmation

Nærmer den store dag, hvor du skal træde ind i de voksnes rækker, sig? Det er en helt særlige dag, hvor dit tøj skal stå skarpt og vise, at du er ved at blive en voksen, ung mand. Men hvad skal du egentlig gå med? Der er mange muligheder. Vi har derfor samlet lidt inspiration til dig, således du kan få idéer til, hvad der er den bedste løsning for dig.

Et traditionelt og stilrent jakkesæt

Er du til det traditionelle, er det meget normalt at gå med et helt klassisk jakkesæt. Det er især de sorte jakkesæt, der er i høj kurs, når konfirmationsdagen står for døren. Du kan kombinerer den sorte blazer og dine sorte bukser med en hvid skjorte for at fuldende det klassiske look.

Ønsker du gøre det lidt ekstra formelt, kan du vælge et slips eller en butterfly til. Det er med til at give dig et skarpt look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Du går ikke galt i byen, når du vælger dette outfit.

Lad en vest spille hovedrolle

Når du skal konfirmeres, er det ikke altid nødvendigt med en blazer for at gøre det lidt ekstra formelt til den særlige anledning. En vest kan også være et rigtig godt bud.

Der er mange muligheder med veste. Skal det være meget klassisk, kan du gå med vest og bukser i samme farvetone. Det kan både være den traditionelle sorte eller farver som mørkeblå eller grå, hvor du skiller dig lidt mere ud.

Skal du have et look med lidt mere kontrast, kan du gå med en vest, der har et mønster eller en signifikant farve. Kombinér det med et par bukser i en anden farve, men som stadig passer til vesten, og du har et særpræget og anderledes look, hvor du skiller dig ud fra mængden.

Giv dit look én over nakken med farvepaletten

Er du ude efter et look, der tager kegler på opmærksomhedsbarometeret, skal du kigge over mod farver og mønstre. Her er der mange muligheder. Det kan blandt andet være et jakkesæt i en særlig farve, der gør, at du skiller dig ud fra mængden.

Alternativt kan du også gå lidt mere casual til værks. Det kan være, at du går med et par fede jeans i sort, men at det er overdelen, der får fuld gas på farvespektret. Vil du gå all-in, vælger du en skjorte med et flot mønster, der giver et sofistikeret spil til dit look.

Er du ikke bange for at give dit look lidt farve, er der derfor mange måder, hvorpå du kan tilføje det til dit look.

Det diskrete farvetwist

Farver kan også inkorporeres på mere diskrete måder. Går du for eksempel med det klassiske jakkesæt, kan du sagtens give det et farvetwist ved at vælge en skjorte, der afviger fra den traditionelle, hvide model.

Derudover kan det også give noget spændende til dit udtryk, hvis du vælger en butterfly eller et slips i en sjov farve eller mønster. Det diskrete farvespil er med til at give lidt kant, uden det er dig, der skal løbe med al opmærksomheden.

Menu
Butikker
Søg
Bruger
Kurv
Select your location

Choose between the locations below